Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Palvelut

Yhdistyksen tarjoamat palvelut.

Toimiston palvelut


Yhdistyksen toimiston kautta on kaikilla halukkailla mahdollisuus saada maksutonta Neuvontapalvelua. Vain jäsenille on tämän lisäksi tarkoitettu Kuntoutuspalvelu. Kaikki toimiston tarjoamat palvelut hoidetaan vapaaehtoistoiminnan puitteissa.

Neuvontapalvelua kaikille


Yhdistyksen toimistolle voivat kaikki halukkaat lähettää maksutta sähköpostitse neuvontapyynnön, jos haluavat tietoja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä, henkiseen kasvuun ja sen tukemiseen liittyvistä asioista sekä yleiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Oman neuvontapyynnön voi lähettää toimistolle tästä.

Kuntoutuspalvelua jäsenille


Yhdistys välittää jäsenilleen maksutta apua päivittäin toimistolle sähköpostitse tulleisiin kuntoutuspyyntöihin. Oman kuntoutus- eli avunvälityspyynnön  voi lähettää toimistolle tästä.
Kuntoutuspalvelulla tarkoitetaan yksinkertaisesti sanottuna positiivisen energian välittämistä. Tätä energiaa voidaan kutsua myös kaikkialliseksi elämänvoimaksi, Rakkaudeksi tai Pyhän Hengen voimaksi. Kuntoutuksen seurauksena kuntoutettavaan kohteeseen tulee mahdollisimman täydellinen harmonia, jolloin omaehtoinen, luonnonmukainen ja luonnollinen toipuminen on kussakin kohteessa mahdollista. Ennen
kuin positiivinen energia voi virrata, tulee sitä ennen hävittää henkiset rasitteet, jotka muuten voivat estää hyvän energian perillemenon. Kuntoutuksen kohteena voi olla esim. ihminen, eläin, rakennus, maatila tai maa-ala. Mikäli apua pyydetään jollekin läheiselle, oletamme, että kyseiseltä henkilöltä on saatu avunpyyntöön lupa.

Pika-apua nyt saatavilla!

Nyt on monien toiveesta, jäsenille maksuttoman Kuntoutuspalvelun rinnalla, saatavilla Pika-apua puhelinpalveluna. Alla oleviin numeroihin soittamalla käynnistyy Pika-apu, jolloin puhelun aikana korjataan henkisiä rasitteita esim. kodeissa ja työpaikoilla.  

Henkisten rasitteiden kartoittaminen, niiden hävittäminen ja kuntoutus ovat edelleen maksuttomia, mutta puheluun käytetystä ajasta veloitetaan 2,38 €/min. Palvelumaksulla katetaan  puhelinoperaattorin, verottajan ja yrityksen kulut sekä palvelua pyörittävien vapaaehtoistyöntekijöiden korvaukset. Palvelun tuottaa yhdistyksen yhteistyökumppani Millenial Oy.

Osa Pika-avun tuotosta menee Eskon 100-vuotisjuhlarahastoon, johon kerätyillä varoilla järjestetään vuonna 2021 juhlavuoden tapahtumia. 

Soita siis  tarvittaessa seuraaviin numeroihin, mikäli haluat henkilökohtaisen kontaktin vapaaehtoistyöntekijään:

070085300  tai 070084300 

Puheluihin vastaa Riitta tai Marika.

Jos joskus puheluihin ei voida vastata muiden tehtävien takia, niin yritä myöhemmin uudelleen.

Keskusteluryhmät

Tule mukaan Luonto ja Henkisyys nimiseen ryhmään kysymään kysymyksiä ja keskustelemaan. Ryhmä on avoin kaikille. Löydät sen tästä. Yhdistyksellä on myös jäsenille tarkoitettu keskusteluryhmä Facebookissa. Löydät ryhmän tästä. Ilmoitathan jäsennumerosi (löydät sen jäsenlaskusta tai Eskosen takaa osoitelapusta) kun sitä pyydetään liittymispyynnön lähettämisen jälkeen.

Luonnon uutteet/Nettikauppa

Yhteistyökumppanimme myymät Luonnon uutteet, kurssit sekä muut tuotteet ja palvelut löytyvät täältä.


Tilaatko jo uutiskirjettämme?


%d bloggaajaa tykkää tästä: